Следвайте Гласове в В момента в София проф. Габровски сам си

...
Следвайте Гласове в В момента в София проф. Габровски сам си
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако се стигне до трети мандат ще настояваме Габровски да е премиер

Следвайте " Гласове " в 
" В момента в София проф. Габровски самичък си сортира екип, който да е оптимално далечен от всички партии. За мен това е единственият работещ вид да се направи държавно управление с къс живот, с цел да се вземат неотложни решения, които са значими за хората, тъй като всичко е спряло ". Това сподели пред публицисти в Силистра водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него проф. Габровски е бил претрупан с извънредно тежка и патриотична задача. Но е убеден, че ще бъде селекциониран добър екип, който по-най бързия метод би трябвало да влезе за гласоподаване в Народното събрание. Той означи, че това не е кабинет на ГЕРБ, а единствено е подсилен от партията.
Борисов бе безапелационен, че няма късмет за осъществяване на втория мандат за сформиране на кабинет, тъй като " с корупцията никой не желае да се сдружи ". Той съобщи, че партията му няма да прави повече крачки обратно и в случай че се стигне до трети мандат, от ГЕРБ ще упорстват да бъде препоръчано това държавно управление, което ще избере проф. Габровски. Няма да влизаме в никакви съглашателства повече, да угаждаме на който и да било, направихме не една, не две, а три крачки обратно, единствено и единствено страната да се стабилизира, уточни Борисов.
При този претендент за министър председател да ми оферират Петков и Василев няма по какъв начин да стане. А да става министър председател някой от дребна партия не е съществено, добави още Борисов.

С ген. Атанасов бяхме дружно години наред, когато беше част от Реформаторския блок. Той е прочут с това, че неговите изказвания не са истина, разяснява Борисов.
На мен ми е забавно какво мисли за Gemcorp. На мен ми е забавно какво мисли за декларацията на ГЕРБ за украинската православна черква. Щеше да ми е забавно да го чуя, за какво не одобриха горивото да се продава с 1 лева по-евтино. Това са проблемите на хората.
Видях през вчерашния ден президента Радев да приказва по две доста значими тематики. Миграционният проблем може да бъде спрян единствено със съдействието на Турция. Това, което години вършим и когато пристигнаха Атанасов и сходни разградиха България и тя се трансформира в главен дом на трафикантите. Затова загубихме уважението на доста страни в Европа. Преди години нулева миграция при ГЕРБ и при мен, в този момент виждате какъв безпорядък. Всеки ден служители на реда задържат каналджии, уточни Борисов.
" Най-ясно поканихме всички партии на договаряния за държавно управление. Ние имаме ясна стратегия по какъв начин да управляваме, както народът чака. Една безспорна кандидатура на проф. Габровски да имаме договарящ министър председател, получил мандата от президента Радев, оторизиран от парламентарната група. Повече крачки обратно не можем да вършим, означи Борисов.
Според него няма късмет за осъществяване на втория мандат, тъй като „ с корупцията никой не желае да се сдружи “.
Лидерът на ГЕРБ бе безапелационен, че всеки ден се готвят за избори. Структурите на партията са в подготвеност за избори, с цел да „ не ни се извиват ръцете и някой да си мисли, че сме се изплашили ”, разяснява той.
Според водача на ГЕРБ миграционният проблем може да бъде спрян единствено със съдействието на Турция. По думите му в последните месеци България се е трансформирала в главен дом на трафикантите. " Затова загубихме уважението на доста страни в Европа. Преди години нулева миграция при ГЕРБ и при мен, в този момент виждате какъв безпорядък. Всеки ден служители на реда задържат каналджии ", уточни Борисов.

 
Източник: dnes.dir.bg, epicenter.bg
 
 
 
 
10 Дек 2022175009 Дек 202245909 Дек 202251108 Дек 202259208 Дек 202240907 Дек 2022699КоментариПРАВЯТ съдебна експертиза, ЧЕ ТОКУ-ЩО Гражданско отделение ИЗМИСЛЯТ:-)10 Дек 2022 15:09ч.
След няколкодневно посещаване в хотел на реката Потомък генерала беше в детайли инструктиран и първото, което чухме като се върна, е че доста харесва хирурга за министър председател. Унизително отношение към " тълпата " българи, както изглеждаме в очите на хаитяните.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител10 Дек 2022 15:14ч.
Този вандал мина за първи път през конституционната процедура по образуване на държавно управление през далечната 2009 година После му се случи неведнъж. Направи всичко по силите си да унищожи институциите и естествената и съвременна, държавна класификация в страната. Не е ли към този момент извънредно време да е научил по какъв начин действа системата. Доколкото и измежду четящите има незнаещи (напълно са извинени), ще класифицирам малко.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител10 Дек 2022 15:26ч.
При първите два мандата има еднообразие. Първата, рсп. втората парламентарни групи се събират н а съвещание съгласно правилника за работата им. Гласуват решение за номиниране на претендент за министър председател. Президентът връчва мандата на посочения от групите кандидат-премиер, който в седемдневен период е задължен да го осъществя. Третият мандат е друг. Получава го НЕ КАНДИДАТ ЗА ПРЕМИЕР, а определена еднолично от президента ПАРЛ. ГРУПА. Тази парл. група стартира да търси решение по номиниране на претендент министър председател. Сроковете са разнообразни. Това ще е група друга от геппсовете, респ. варваринът няма никакво право - изключително в този момент, отдалече, че и предплатено, да се пробва да прави внушения или да предопределя развиването на процеси. Представете си в какво състояние слага тази изцяло самостоятелна от него група. Ако заради инцидентно стичане на събитията, те все пак решат (на настрана основание) да предлагат това лице, то тогава излиза насила, че той ги командва отдалечено. Това е непоносимо, невъзпитано, глупово, варварско действие. По отношение на деситата и томиславовците може и да върви, само че към ръководител на партия би било грубиянско и безпардонно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител10 Дек 2022 15:42ч.
А в този момент ще чуете и един изцяло друг прочит на обстановката, за който огромните публицисти - гръмовержците на българския гилдиен Олимп, ще се сетят едвам като ме прочетат:)). Очевидно е, че в случай че Радев връчи третия мандат на парл. групи на Българска социалистическа партия, Демократична България, Политическа партия, Възраждане, то воплите на БХ ще провокират единствено снизходителна усмивка, опълчване и отменяне. Няма по какъв начин да им се внуши, да се изиска от тях да предлагат претендента на БХ. Абсурд! За някои от тях няма да е чак по този начин неуместно, само че ще бъде прекомерно унизително. Съвсем друго стоят нещата, при изискване че мандатът бъде връчен на групата на БВ. Янев неведнъж излъчва сигнали за съглашателство и всеядност. Готов е на всевъзможен опортюнизъм, единствено да затвърди прозвището си - господин ОТАН. Очевидно днешното идиотско проявяване на БХ се цели сякаш инцидентно, само че тъкмо в посока неназования съответно Янев и групата му! Посоката разбрахме. Кой е задачата? Очевидно е, че прицелът е ориентиран към Радев. Той дава мандатите, той еднолично взема решение за третия! Очевидно е, че козяк към този момент е направил баницата и се готви да я бутне в печката, а в този момент посредством устата на БХ приказва на Радев: Копеле, Внимавай?! Запомнете това и следете Радев. Много неща ще се прояснят окончателно. До този миг Раден през днешния ден е по този начин, на следващия ден назад, а на третия ден застава на кестерме. Омръзна ни, желаеме изясненост! Аз персонално съчувствам, тъй като посредством видимо дебелашките си и несъобразителни приказки, БХ те насажда безусловно на " патешки яйца ". Ако свършиш заръката му, Радев, за мнозина ти ще се превърнеш в нещо доста съмнително, доста неприятно! Да забележим! Изненадай ни!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Карачибук10 Дек 2022 16:48ч.
Кoе е е тъмноочилатото дребосъче, стоящон във видеото вдясно от Негово Високотиквие? Прилича на доцент от в СБАЛАГ Майчин дом. Апропо, очарован съм и от евродепутатина, нагизден с оранжева блузка - наподобява на добруджански тракторист, само че за жалост не е.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022171409 Дек 202226608 Дек 202257224 Sep 20223305
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР